Alt på video: Fra graviditet til fødsel og første tre måneder efter fødslen

Vi vil tippe dig om hjemmesiden Tryg Med Barn – her kan du se meget informerende videoklip om alt fra graviditet, til fødsel og frem til babys første tre måneder efter fødslen. På hjemmesiden kan du vælge ml. mange forskellige sprog – så alle i Danmark har en god chance for at vide, hvad der sker med krop og i det danske sundhedssystem som gravid og fødende og endelig nybagt forælder.

video

Velkommen til Tryg Med Barn, der via små videofilm giver størstedelen af de oplysninger, som er relevante i forhold til den ukomplicerede graviditet, fødsel og de tre måneder efter fødslen. Du kan under menuen “Fødeafdelinger” se præsentationer af de 15 største fødeafdelinger i Danmark. I menuen “Links” findes relevante links, som er relateret til graviditeten, fødslen og de tre måneder efter fødslen.

De medvirkende i Tryg Med Barn er Jordemoder Agnete Nørrelund-Madsen, Jordemoder Lene Møller Andersen, Jordemoder Luise Junker Jespersen og Psykolog Svend Aage Madsen og Fysioterapeut Henriette Lundgaard.

Tryg Med Barn er udviklet i samarbejde mellem landets største fødeafdelinger og bureauet Buzz Cph med økonomisk støtte fra Trygfonden. Idé, konceptudvikler- og projektansvarlig er Martin Kent Andersen fra Buzz Cph. Ansvarlig for det faglige indhold er Chefjordemoder Mette Simonsen & vicechefjordemoder Agnete Nørrelund-Madsen fra Rigshospitalet.

Se hele videokategorien hos BabyForBegyndere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *