Om klubben Baby For Begyndere


Grundlægger og initiativtager til BabyForBegyndere er Anette Tvedergaard Madsen.

Anette står også bag de to online magasiner BabyBusiness.dk og JuniorBusiness.dk, og har gennem årene bygget en enorm erfaring inden for, hvad det er, som kommende forældre er utrygge over for, og alt det, som de ønsker information om, når de står over for at skulle være forældre. Alle svar og meget mere til er nu samlet ét sted: Nemlig her på Baby For Begyndere. Grundlagt juni 2012, som et betalingssite, men nu gratis for alle! Baby- og JuniorBusiness.dk blev solgt fra i 2014.

Anette er mor til pigerne Alberte (2004) , Andrea (2007) og Agnes (2013).

Hvorfor en for begyndere?
Vi har skabt Baby For Begyndere af en meget enkel grund: Der er ufattelig meget information til gravide og forældre, og når det hele er første gange er det meget svært at navigere rundt i masserne! Med BabyForBegyndere har vi søgt at samle den information, som vi har erfaring med er mest søgt og i en struktur, der er er til at overskue.

Slut med at lede og samle information på hundredvis forskellige hjemmesider og i lige så mange bøger! Som medlem af BabyForBegyndere bliver du perfekt rustet til alt det nye, som venter dig. De bedste bøger giver vi dig smagsprøver på og så kan du selv købe mere af dine favoritbøger.

Uvildige eksperter
Vi har fundet svarene! Vi er uvildige eksperter, vi er mødre, der har mange svar på rygraden, og der, hvor vi kommer til kort undersøger vi til bunds, hvor de bedste svar findes – og hvilke faglige kompetente personer, som vi kan teame op med. Til vores medlemmers fordel.

Se det – du ikke kan læse dig til!
Vi manglede videoguides som nye forældre. Der er meget, vi kan læse os til – men hvad med alt det, som vi ikke kan læse os til? Video er svaret! Det er meget nemmere at forstå, når du i levende billeder kan se hvordan! Det får du i BabyForBegyndere. Vi vil løbende udvikle videoguides, der giver dig svar på dine spørgsmål.

“Evergreens” og nyheder
Der er meget omkring en graviditet og en fødsel, som foregår nøjagtig på samme måde i år som næste år og sidste år (og mange, mange år både frem og tilbage). Der kommer dog også løbende mange nyheder til gravide og førstegangsforældre. Vi vil samle det hele her i klubben og derfor sker der løbende opdateringer i indholdet!