Salgs- og leveringsbetingelser

Forretningsbetingelser for BlogBusiness ApS’ website www.babyforbegyndere.dk

1. Generelle oplysninger om virksomheden
Virksomhedens juridiske navn: BlogBusiness ApS
Virksomhedens kaldenavn: BabyForBegyndere
Selskabsform: Anpartsselskab
CVR-nummer: 29970874
Antal ansatte omregnet til fuldtidsansatte: 2
Etableringsår:2008

Adresse:
BlogBusiness ApS
Gammel Mønt 19A, 2. sal
1117 København K
Tlf.: 2764 2529

Officiel e-mail adresse: anette@blogbusiness.dk
Officiel web-adresse: www.babyforbegyndere.dk

Handelsbetingelser og abonnementsbetingelser

BabyForBegyndere klubbens vilkår
Disse betingelser gælder for websitet www.babyforbegyndere.dk, de medlemservices, der tilbydes på websitet og de produkter der leveres i henhold til medlemmer.

Læs venligst disse vilkår. Ved at bruge Websitet eller ansøge om et BabyForBegyndereabonnement via Websitet, accepterer du vilkårene og indvilliger i at være bundet af dem. BabyForBegyndere anbefaler, at du printer en en kopi af disse vilkår.

2. Ansøgning og hyppighed
Du kan kun tegne et BabyForBegyndere abonnement, hvis du er mindst 18 år.
Medlemmer af BabyForBegynderes medlemsklub er berettiget til at benytte tilbud og arrangementer, hvis indhold og vilkår nærmere er beskrevet på babyforbegyndere.dk, som der gives adgang til ved indmeldelsen.
BabyForBeyndere fungerer som en abonnementsordning. Der betales for ét års medlemskab på www.babyforbegyndere.dk
Hvis du tegner et abonnement med en tilhørende velkomstgave, hvor modtageradresse er en anden end betaleradresse, sendes gaven altid til betaler. Det gør sig dog ikke gældende, hvis betaler er bosiddende i udlandet. I dette tilfælde, kan der kun tegnes abonnement uden gave.

3. Kontigentperiode
Et medlemskab af BabyForBegyndere er bindende for 1 år ad gangen og ophører automatisk, såfremt kontingentet for den kommende 12 måneders periode ikke indbetales. Medlemmet skal give meddelelse om evt. adresseændring til BabyForBegyndere via email.
Da der kan forekomme udskiftninger – og hele tiden kommer nye tilbud, kan BabyForBegyndere ikke garantere for tilbuddene til medlemmerne, idet det er de tilsluttede virksomheder, der indestår for de lovede fordele. Der gives ikke kompensation eller penge retur, hvis en eller flere af virksomhederne ikke ønsker at fortsætte ordningen.
Som medlem er du indforstået med at du modtager emails med nye tilbud, ændringer og tiltag i medlemsklubben.

Betaling
Betaling skal ske med kredit- eller betalingskort (Dankort, eDankort).

RETTIGHEDER:
Alle rettigheder til digitale produkter tilhører BabyForBegyndere.
Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.
Ethvert produkt er personligt og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med BabyForBegyndere.

RETURRET
Idet indholdet af BabyForBegyndere er digitale produkter, er der ingen returret, men du har som køber stadig to års reklamationsret.

ABONNEMENTER:
For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per email.
Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet. I denne mail er et link, der skal klikkes for at bekræfte aftalen.