Fortrolighed

BabyForBegyndere lægger stor vægt på, at du er tryg, når du bruger vores klubside.

Vi tager derfor de nødvendige forholdsregler i brug, for at sikre et ansvarsfuldt sikkerhedsniveau og opbevarer dine personoplysninger fortroligt.

Nedenstående beskriver vores sikkerhedspolitik.

Ved benyttelse af vores babyforbegyndere.dk accepterer du de retningslinier, som er beskrevet her. Har du spørgsmål til disse retningslinier skal du endelig skrive til anette@blogbusiness.dk

Personoplysninger
BabyForBegyndere er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger og overholde den danske Persondatalov.
Vi forbeholder os retten til at benytte enhver information du afgiver på vores hjemmeside eller i andre henseende. Du kan selvfølgelig altid fravælge at videregive disse oplysninger. BabyForBegyndere kan forsikre dig om, at vi ikke indsamler personoplysninger med mindre du afgiver dem frivilligt. Bemærk at i visse tilfælde kan det være nødvendigt at videregive personoplysninger for at overholde loven.

Når BabyForBegyndere afholder konkurrencer her på siden indsamler vi også de oplysninger, som du selv oplyser ved registrering. Oplysningerne vil kun blive brugt til at udtrække vindere, sende præmier samt til statistiske formål med mindre andet er angivet.

Hvorfor indsamler vi personoplysninger?
Personoplysninger er informationer, som du selv indtaster. Det kan fx. være navn og adresse, fødselsdato, e-mail og telefonnumre, interesser, yndlingsprodukt, osv.

De oplysninger, vi indsamler bruger vi løbende til at forbedre og målrette vores service og kommunikation med dig. De informationer vi modtager fra vores medlemmer er værdifulde for os, da de er med til at gøre os endnu bedre til at give vores medlemmer den ønskede viden og de ønskede informationer.

Alle rettigheder er forbeholdt BabyForBegyndere.