Unik e-bog til gravide og nybagte forældre: “Jeg ville ønske jeg havde vidst…”

Fantastiske førstehåndserfaringer
Uanset om du er nybagt eller rutineret forælder, er det altid interessant at høre, hvad andre forældre ville ønske, de havde vidst… på forhånd!

Denne bogs 218 sider er spækket med personlige input fra læsere af BabyBusiness.dk, der alle har været så fantastiske at svare på spørgsmål om deres erfaringer, oplevelser og reaktioner ved graviditet, fødsel og forældrerollen.

Der er kode på bogen! Du ser koden nederst på siden her.

Frit fra leveren
Spørgsmålene er stillet i et spørgeskema uden svarmuligheder. Så alle svar er skrevet uden rammer og begrænsninger, hvilket gør svarene så meget mere berigende og nuancerede.

Vide rammer for “normalt”
324 BabyBusiness læsere har med deres personlige erfaringer bidraget til denne bog. Vi håber, at vi herved kan fortælle kommende gravide/forældre, at det normale har vide rammer. At der er mange, mange forskellige og “rigtige” måder at opleve graviditet, fødsel og babylivet på.

Respondenterne er anonyme, de har kun skulle opgive deres køn og alder. Vi er overbeviste om, at det har bidraget til en endnu større ærlighed, end vi ellers kunne forvente i en verden, hvor vi gerne vil fremstå “perfekte” til alt. De fleste respondenter er kvinder, men der er heldigvis også enkelte mænd i mellem.

Alle er forskellige, og oplever forskelligt
Selvfølgelig er alle besvarelser subjektive – og som flere har gjort opmærksom på i deres svar, så er alle mennesker, oplevelser, fødsler og børn forskellige. Vi har ikke taget alle besvarelser med, men udvalgt og struktureret. De gange, der var en overvældende respons på et enkelt emne; kvalme, smerte, efterveer, amning eller lignende, vil dette fremgå.

Også for mænd!
Selvfølgelig er bogen ikke kun for kvinder. For mænd er det naturligvis også en stor omvæltning at blive forælder. Fædre har i lige så høj grad brug for at høre andres erfaringer og beskrivelse af “hvordan det hele kan opleves”.

Se uddrag af bogen hér
[issuu width=570 height=400 embedBackground=%23ffffff showHtmlLink=false printButtonEnabled=false searchButtonEnabled=false backgroundColor=%23222222 documentId=120712092705-fadf77a58f174e04b80968b822ccc0a3 name=jeg_ville_oenske_jeg_havde_vidst username=blogbusiness tag=babybusiness unit=px v=2]

Jeg ville ønske, jeg havde vidst..” er en bog, der henvender sig til mange. Det er en bog, som kan udfylde tomrummet mellem faglige ekspertbøger og subjektive meninger.
Bogen her består primært af udsagn fra rigtige forældre, der fortæller om deres rigtige oplevelser. Krydret med relevante udtalelser og kommentarer fra eksperter, så erfaringerne kan blive sat i perspektiv – eller måske blive forklaret!

Vores mål med bogen er at hjælpe alle, der er, gerne vil være, eller snart bliver forældre, med at opnå en så stor ro i maven som muligt. Vi ønsker, at alle forstår, at de aldrig er alene, og at de kan slippe alle de bekymringer, der kan gøre det svært at nyde graviditet og baby.

Det ER overvældende at blive forælder, og dine oplevelser er helt unikke – og samtidig så normale. Se selv hvor ens og forskellige vi er ved at læse denne bog.

Alt det bedste til dig – fra BabyBusiness

Bogens normalpris: 199 kr.

HUSK! Vi har brugt mange kræfter på at researche og skrive bogen. Bogen er personlig og må under ingen omstændigheder deles, sendes eller lægges ud på nettet overhovedet. Overtrædelse vil blive retsforfulgt!

Du skal bruge følgende kode for at åbne bogen: bfbbog1
Og hvis du vil printe den ud, skal du bruge koden: bfbbog2012

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *