Vidunderlige uger – eksklusivt boguddrag

Vidunderlige uger

10 skridt i dit barns mentale udvikling

Bogen beskriver 10 udviklingspring også kaldet tigerspring som barnet skal igennem, de første 20 måneder af deres liv.

Som forældre til et spædbarn vil du opdage, at dit barn med jævne mellemrum græder mere og er sværere at stille tilfreds med de rutiner, du plejer at ty til for at trøste og berolige. Det er der en naturlig forklaring på. Alle forældre føler sig utilstrækkelige og ulykkelige, når deres barn græder meget, men det hjælper på bekymringerne, når du ved, at uroen skyldes den voldsomme udvikling, dit barn gennemgår i den allerførste del af livet, såvel mentalt som fysisk.

Om forfatteren
Hetty Van der Rijt og Frans Plooij. Læs om de internationalt anerkendte forfattere hér
[issuu width=570 height=400 embedBackground=%23ffffff shareMenuEnabled=false showHtmlLink=false printButtonEnabled=false shareButtonEnabled=false searchButtonEnabled=false backgroundColor=%23222222 documentId=120808123551-2f8ef1a1c8a849eaad1438e4c6fb25c4 name=vidunderlige-uger username=blogbusiness tag=boern unit=px v=2]

Læs et ekslusivt uddrag af bogen hér

Læs mere om tigerspring og bogen “Vidunderlige uger” på www.vidunderligeuger.dk.
Her kan du også tilmelde dig e-springvækkeuret.
Når du tilmelder dig e-springvækkeur, vil du automatisk modtage en email, i den uge hvor et nyt spring kan begynde. Det betyder at når du modtager en email, vil dit barn nærme sig den periode hvor de går ind i en ny stormfuld periode, og det nye spring starter.

Bogen koster 289 kr. hos Gyldendal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *