Styrk dit barns sprog 0-3 år – eksklusivt uddrag

Styrk dit barns sprog 0-3 år

Børns tidlige sprogudvikling er vigtig i forhold til at skabe det bedste grundlag for senere læring, blandt andet når barnet skal lære at læse. Mange forældre vil gerne støtte op om den vigtige proces, tilegnelsen af sproget er, men ved måske ikke helt, hvordan de skal gribe det

Om forfatterne
Lis Klausen og Gry Hodal er begge uddannet fra DPU med specialer inden for blandt andet tale-, høre- og læse-vanskeligheder. Lis Klausen er desuden efteruddannet inden for dansk som andetsprog, og Gry Hodal er uddannet inden for Montessoripædagogik.

[issuu width=570 height=400 embedBackground=%23ffffff shareMenuEnabled=false showHtmlLink=false printButtonEnabled=false shareButtonEnabled=false searchButtonEnabled=false backgroundColor=%23222222 documentId=120411151701-590a92fef65b443d8c0556bd06cef665 name=styrk_dit_barns_sprog_0-3__r username=blogbusiness tag=babys%20sprog unit=px v=2]

Læs et ekslusivt uddrag af bogen hér

Overblik over sprogudvikling
Bogen giver et hurtigt overblik over sprogudviklingen i barnets første tre år. Den har et væld af forslag til sproglige aktiviteter og idéer til, hvordan forældre på en sjov måde kan styrke deres barns sprogudvikling gennem leg og ikke mindst via de daglige gøremål i hjemmet.

Forfatterne beskriver desuden, hvordan pædagoger og dagplejere arbejder med sprogudviklingen i den tid, barnet bliver passet. De kommer i den forbindelse ind på det vigtige samarbejde mellem forældre og pædagoger. Herudover kommer de ind på emner som hørelsen og støj i hjemmet. Sidst i pjecen er der et afsnit, som sætter fokus på sprogudviklingen hos tosprogede børn.

Hæftet er skrevet til forældre, men vil med fordel kunne læses af dagplejere, pædagoger, pædagogmedhjælpere og sundhedsplejersker, der savner inspiration til arbejdet med børnenes sproglige udvikling. De foreslåede aktiviteter og lege kan sagtens bruges inden for dagtilbuddets ramme.

Udgivet 17. februar 2008

Bogen koster 80 kr hos Dafolo.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *