Bare vent til far kommer hjem – eksklusivt uddrag

Bare vent til far kommer hjem

Kristian Witt fortæller med udgangspunkt i egne oplevelser om at være far i et samfund, hvor faderrollen kan være en smule glemt og mange relevante spørgsmål overhørt.

For hvordan bliver man egentlig en rigtig god far? Hvordan er det at få børn fra en mands perspektiv? Og kan far få en fødselsdepression?

Om forfatteren
Han er uddannet agronom fra Landbohøjskolen i København. Han er gift med Tina, har fire børn og arbejder i dag med familierådgivning og salg af babyudstyr. Han skrev erindrings- og debatbogen Bare vent til far kommer hjem, efter at han sagde sit job som produktionsleder i NOVO op, for at kunne være fuldtidsfar.
[issuu width=570 height=400 embedBackground=%23ffffff shareMenuEnabled=false showHtmlLink=false printButtonEnabled=false shareButtonEnabled=false searchButtonEnabled=false backgroundColor=%23222222 documentId=120530144248-5f40bfad90424ea6a81c794a2c325bd6 name=bare_vent_til_far_kommer_hjem username=blogbusiness tag=barsel unit=px v=2]

Læs et ekslusivt uddrag af bogen hér

At vokse med faderrollen
Witt fortæller ærligt og med humor og selvironi om at vokse med faderrollen, om at føle sig overset under fødselsforberedelserne og om at erkende, at man godt kan sige sit job op for at blive hjemme og passe sine børn.

”Og hos jordemoderen er det lige sådan. Jeg er skam med til langt de fleste konsultationer, men det er ikke min frygt for at føde hjemme, der bliver debatteret. Der bliver ikke afsat tid til, at jeg kan få min kommende far-rolle sat i perspektiv. Ikke fordi jeg mener, at det skal handle om mig – far – men fordi der ikke er et tilbud til fædrene. Knudemænd?
(…) når nu så mange mænd rent faktisk rammes af en efterfødselsreaktion, som kan minde om en depression, undrer det mig egentlig, at der ikke gøres mere for at samle mændene op og gøre dem klart, at de som fædre spiller en vigtig rolle”. (citat fra bogen)

Udgivet 26. oktober 2006

Bogen koster 199 kr hos ForlagetAronsen.dk

Læs mere på www.SnegleHuset.com

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *