Test af søskendesædet Kids2Sit

Det var med stor spænding at jeg åbnede pakken med det nye KIDS2SIT søskendesæde. Jeg havde hørt meget godt om det og nu var jeg spændt på at se, om det var lige så godt i virkeligheden.

Søskendesæde KIDS2SIT

Til trods for mine rimelige engelskkundskaber samt mange års erfaring med saml-selv møbler, måtte jeg dog give fortabt i den engelske vejledning, og Google mig frem til en tysk instruktionsvideo.

Herefter fik jeg den berømte ahaoplevelse, kunne samle sædet og montere det uden problemer. Både af- og på montering var meget let efterfølgende.

Sædet er meget stabilt på grund af 2 låse og 2 stropper, som sikrer at det ikke klapper sammen når det er slået ud.

Søskendesæde Kids2Sit

Det kan klappes sammen når det ikke bruges, så det ikke fylder ret meget. Sædet kan bruges både med og uden forlæderet på, hvilket er rart da det giver mulighed for at beskytte den mindste bedre, når vejret ikke tillader andet. Det gør ikke nogen forskel for komforten for min store pige.

Søskendesæde KIDS2SIT

Der er fint med plads under sædet, så min lille pige ikke hæmmes i at bevæge sig. Dog er der ikke plads til en lift, men hvis jeg tager pladen ud af min slee-bee, kan den bruges i stedet.

Søskendesæde KIDS2SIT

Der medfølger en sele, som sikres på begge sider af stellet, og som let kan gives af og på, uden at det er nødvendigt at fjerne selen helt. Den er let at spænde ind og ud, og kan justeres efter barnets størrelse og påklædning.

Jeg fik yderligere et ekstra håndtag med. Det monteres på vognens styr, så den store har noget at holde fast i. Jeg tror ikke jeg ville have været tryg ved at lade hende sidde på sædet, uden det ekstra håndtag, da hun ikke kan nå barnevognens styr og derfor ikke har noget at holde fast i.

Min barnevogn er fuldt understøttet og for barnevogne, som ikke er det, kan jeg forestille mig at det bliver meget ustabilt med den ekstra vægt foran til. Her kan dog købes en ekstra stabiliseringsstrop som understøtter barnevognskassen bedre.

Jeg kan sagtens mærke den ekstra vægt foran når jeg kører med vognen, men det er let at dreje og køre på både græs og grusvej, uden at det føles ustabilt.

Sædet er let at rengøre og kan tørres af med en fugtig klud, og både sele og diverse stropper kan lægges i blød hvis det bliver nødvendigt. Jeg tror det er muligt at vaske dem i vaskemaskinen på et skåneprogram, men jeg ville undgå det.

Søskendesæde

Jeg har ikke prøvet andre søskendesæder, så det er svært at sammenligne, men sædet er meget funktionelt og let at bruge. Det giver en god mulighed for at have begge børn med på farten, på en sikker og samtidig komfortabel måde for os alle tre.

KIDS2SIT kan klart anbefales til alle med 2 små børn. Dog skal man være opmærksom på at den kun er godkendt til 15 kilo, samt hvor meget samlet vægt barnevognen er godkendt til.

/Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *