Test af pusletasken Okiedog Bliss-Celeb

Jeg har været så heldig at få lov til at teste Okiedogs lækre pusletaske Bliss-Celeb i beige. Jeg har sammen med min mand og 1 årige søn testet pusletasken igennem de sidste to uger, og har brugt den både på vores alm. klapvogn (kombivogn) og paraplyklapvogn.

Okiedog

Materiale
Tasken er lavet i blødt polyesterstof med Okiedogs logo, og det virker til at være i god og kraftig kvalitet. Foran og på håndtaget er der et flot broderi. Den er vandtæt, nem at tørre af og har i løbet af de sidste uger klaret både regnbyger, væltet kaffe og en leverpostejsmad kastet af en hidsig 1 årig. Indvendig er tasken foret med beigefarvet polyesterstof med diskret mønster. Tasken lukkes med en kraftig lynlås, der er nem at åbne og lukke.

Tilbehør
Der medfølger et polstret pusleunderlag der er antibakterielt, en isoleret flaskeholder, en lille taske som vi har brugt til ekstra tøj og en nøglering.

Lommer
Pusletasken har to udvendige sidelommer, det ene er isoleret, og en frontlomme med lynlås med plads til iPhone, pung, nøgler og andet nødvendigt. På frontlommen er der en diskret, men meget praktisk refleksstribe. Sidelommerne har perfekt størrelse til en vandflaske eller sutteflaske, snacks og Mors solbriller.

pusletaske

Indvendigt er der masser af lommer og stropper, hvilket er et kæmpe hit hos os da det gør tingene nemmere at finde. Der er 4 lommer, én lille der passer i størrelsen til f.eks. en flaske håndsprit, to mellemstørrelses der passer perfekt til bleer og vådservietter og en stor i hele taskens længde der lukkes med en trykknap.

Rum
I midten af tasken er der et stort rum med god plads og i siderne er der stropper med trykknap, til f.eks. at holde styr på sutten. På bagsiden af tasken er et meget hygiejnisk og separat rum til pusleunderlage.

Generelt er tasken rigtig godt indrettet, og vi har uden problemer haft plads til alt hvad vores søn havde brug for på en dag.

Skulderrem og håndtag
Tasken har to kraftige bærehåndtag, der er lette at have over skulderen, men ingen skulderrem. Den manglende skulderrem gjorde manden lettere skeptisk, da vi pakkede tasken ud, men han har nu alligevel brugt pusletasken med stor fornøjelse.

Ophæng på barnevogn/klapvogn
Pusletasken hænges på vognen vha. to øjer der hægtes på to kroge – meget nemt at få af og på. Krogene ”klikkes” på en klikkes der sættes fast på styret med velcrobånd – utroligt nemt og praktisk. Krogene er også rigtig gode at hænge indkøbsposer og lignende på hvis pusletasken ikke er med på tur. Det har været et stort plus, at krogene er så lette at flytte mellem de forskellige vogne. Systemet virker meget fleksibelt, og det er smart at man kan købe forskelligt tilbehør der kan ”klikkes” på holderen – bl.a. passer flaskeholderen derpå.

Vi er blevet utroligt glade for tasken, og vil klart anbefale den til andre. Den er praktisk, lille og kompakt, men stadig rummelig nok til en hel dag på tur.

/Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *