Test af Multirelax pude til amning og støtte

Sara tester
Multirelax-puden er en komfortabel multi-pude, designet efter praktiske hensyn. Puden er fyldig, og dens indhold udgør små EPS kugler der sikre formbarhed og anatomiske fordele ved alle de designede anvendelser af puden. Dens betræk er vaskbart, og lavet af blød frotté.

Multirelax 4-i-1

Som graviditetspude kan dens fyldighed føles for kompakt, og det kan være vanskeligt at finde en aflastende behagelighed ved brug. De indbyggede trykknapper befinder sig et meget irritationsrigt sted, og kan nemt komme til at føles hårde generende mod kroppen.

Som ammepude er dens fyldighed derimod et stort stort plus. Den giver en god højde og stabilitet for barnet under amningen. Frotté stoffet gør at barnet ikke glider så nemt, modsat de mere traditionelle ammepuder i helt glat stof. Dens fleksible udformning gør, at den er nem at tilpasse omkring ens krop, og de yderligere muligheder for at fastgøre puden om maven under amningen ved hjælp af de føromtalte trykknapper er på dette område et designmæssigt plus. Det er til dato den bedste ammepude undertegnet endnu har prøvet.

Som babystol er valget af frotté stof, kombineret med pudens fyldighed, igen et stort plus. Det er nemt at klikke selen fast om barnet, og barnet sidder godt og solid. Efter brug gemmes selen nemt væk i den derindrettede lomme. I det hele taget er Multirelax puden meget logisk opbygget og yderst funktionel i dens forskellige anvendelsesmuligheder.

Pudens funktion som støttepude til det næsten siddende barn er desværre ikke afprøvet herhjemme endnu, grundet babys alder, men ud fra dens design og fleksibilitet er det nemt at forestille sig, at den også på dette område vil vise sig at anvendelig.

Testet af Sara

Maria tester

Som almindelig ammepude synes jeg, at Multirelax er lidt klodset og stor at side med, men min datter Selma virker som om hun ligger rigtig godt! Hun er 10 måneder, så hun fylder jo også en del.

Multirelax er rigtig godt til er som liggestol. Selma kan godt side op selv, men nyder at ligge i den med sin sutteflaske eller noget legetøj. Den er også god, hvis man ammer i “tvillingestilling”, altså med babys ben væk fra kroppen.

Jeg ved ikke om den findes i andre farver, for den blev enormt hurtigt snavset.

Alt i alt vil jeg sige, at jeg godt kunne finde på, at vælge sådan en frem for en almindelig ammepude, afhængig af prisen.

Testet af Maria

Her kan du købe Multirelax
Multirelax kan bl.a. købes hos Mammashop.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *