En vinder er fundet og på vej til: Fantastisk fødsel workshop

Nu får du som medlem af BabyForBegyndere en helt unik mulighed – nemlig at vinde plads på en fødselsworkshop. Adgangen gælder for to personer: din partner og dig!

Konkurrencen er nu afsluttet og Birgitte blev udtrukket som vinder! Hun har lovet at give os et par ord med på vejen om sin oplevelse.

Jordemødrene Mette Radmer og Camilla Gry Temmesen

Jordemødrene Mette Radmer og Camilla Gry Temmesen

Fantastisk fødsler findes!
Jordemødrene Mette Radmer og Camilla Gry Temmesen er kvinderne bag workshoppen Fantastisk Fødsel© over hele landet. En 3 timers intensiv workshop guider dig og din partner gennem din fødsel. Resten af graviditeten kan du forsætte med at indøve fødselsteknikkerne med Fantastisk Fødsel© Workbook og Fantastisk Fødsel© Voiceguide, ligesom du altid kan få råd og vejledning gennem Fantastisk Fødsel© Online support. Fantastisk Fødsel© er altså et komplet fødselsforberedelseskoncept, som gør det muligt for alle gravide at træne sig op til en fødsel med minimale fødselssmerter, og skabe de bedste betingelser for at få en fantastisk fødselsoplevelse.

graviditet fødsel

“Det ER muligt at få en fantastisk fødselsoplevelse. Det nytter bare ikke, at du læner dig passivt tilbage, og venter på, at jordemoderen serverer en god fødselsoplevelse for dig,” siger jordmoder Mette Radmer.

“Forberedelse er nøglen til en fantastisk fødselsoplevelse. Det kræver lidt forenklet sagt, at du sætter dig ind i hvad det vil sige at føde et barn, at du træner din krop op til at reagere mest hensigtsmæssigt når veerne sætter ind, så du overtager kontrollen over veerne og ikke omvendt, og sidst, men ikke mindst, at du tror på, at du kan klare den højt betroede opgave det er at føde et barn.”

“Alt dette kommer naturligvis ikke automatisk til dig fordi du står med en positiv graviditetstest i hånden. Vi anbefaler derfor de gravide, at de tilmelder sig et fødselsforberedelseshold, som giver konkrete redskaber til at tackle fødselssmerterne, og som kan forberede de kommende forældre såvel teoretisk, fysisk og mentalt på fødslen”, fortæller Camilla Gry Temmesen.

Læs mere på www.fantastiskfoedsel.dk eller kontakt mom-to-be.dk på telefon 30 48 02 88.

Vind en workshop på en af følgende datoer og lokationer
FANTASTISK FØDSEL© WORKSHOP I KØBENHAVN 20. SEPTEMBER 2012

FANTASTISK FØDSEL© WORKSHOP KOLDING 6. OKTOBER 2012

FANTASTISK FØDSEL© WORKSHOP I ROSKILDE 16. OKTOBER 2012

FANTASTISK FØDSEL© WORKSHOP I HILLERØD D. 23. OKTOBER 2012

FANTASTISK FØDSEL© WORKSHOP I ODENSE 8. NOVEMBER 2012

Konkurrencen er afsluttet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *