Konkurrence: Vind Fossflakes ammepude

ammepude En god ammestilling er vigtig for mor og barn. Sidder du ikke godt, kan amningen være stressende. Helt konkret skal mor kunne amme uden at blive træt i armene og baby skal ligge trygt og godt.

Det danske firma Fossfill har udviklet en ammepude med komfort og støtte til forebyggelse af spændinger i arme, skuldre og ryg. Fyldstoffet Fossflakes bevarer ammepudens facon og volumen i hele ammeperioden, selv efter mange daglige amninger og hyppig vask.

Fossflakes Ammepude er Økotex100 certificeret og fri for en række sundhedsskadelige stoffer. Ammepuden tåler vask ved 60 grader der fjerner mælkerester og holder puden fri for husstøvmider til fordel for allergikere. Ammepuden med Fossflakes kan tørretumbles ved svag varme der bringer volumen tilbage i puden efter vask.

Vinderne er fundet
Vinderne er udtrukket og det blev Nikoline, Tatjana og Monica. Stort tillykke! I har hver især modtaget en mail.

Fossflakes Ammepude er Økotex100 certificeret
og fri for en række sundhedsskadelige stoffer. Ammepuden tåler vask ved 60 grader der fjerner mælkerester og holder
puden fri for husstøvmider til fordel for allergikere. Ammepuden med Fossflakes kan tørretumbles ved svag varme der bringer volumen tilbage i puden efter vask.

ammepude

Ammepuden fås i tvillingestørrelse.

Læs mere om Fossflakes Ammepude på www.fossflakes.dk hvor du finder
andre baby- og juniorprodukter med fyldet Fossflakes, bl.a. topmadrassen BabySkies samt dyner og puder til både baby og junior.

Fossflakes udlodder tre ammepuder. Hver præmie har en værdi á 299 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *