Vis mig din pusletaske – hvad har du med dig?

Her skal også være plads til lidt sjov – som I samtidig kan blive klogere af. Hele to ting!
I husker måske tv-programmet “Vis mig dit køleskab”, og jeg skal sige dig, hvem du er… Jeg husker det ikke selv, men titlen fænger.

Indhold i pusletaske
Kunne kun lige finde dette engelsksproget billede af indhold i en pusletaske. Så send dit billede til mig straks! Du behøver selvfølgelig ikke at sætte tekst på billedet!

Kun indersiden af tasken
Her søger jeg dog IKKE at fortælle dig, eller nogen anden, hvem du er. Næ, jeg vil bare gerne, at vi alle hver især videndeler om, hvad vi tager med i pusletasken, når vi er af sted med baby.

Som i “Vis mig dit køleskab” er det ikke (taskens) model, farve, mærke etc., der er vigtig. Nej, det er udelukkende indholdet heri!

Et kig ned i en pusletaske

Send mig et foto
Tag lige og tøm din pusletaske på spisebordet – eller ud på gulvet. Tag et billede af indholdet – gerne spredt pænt ud, så vi kan se det! Du er selvfølgelig også velkommen til at fotografere selve pusletasken med i billedet, men det er indholdet, der er vigtigst.

Send billedet til anette@babybusiness.dk, så lægger jeg det ud her på bloggen. Dit taskeindhold kan optræde med dit eget fornavn eller anonymt. Det er underordnet – du skriver bare, hvad du ønsker til mig.

Ammeindlæg eller gulerødder
Husk lige at skrive, hvor gammel dit barn er, når du viser os indholdet af pusletasken. Der er en verden til forskel om baby er 1 måned, hvor ammeindlæg, stofbleer til gylp mm. kan fylde godt op i tasken. Eller om barnet er 1½ år, hvor skeer, madbøtter og et par gode tygge-gulerødder måske fylder i tasken?

AmmeindlægGulerødder

Pusletaske vs. dametaske
Min pusletaske har også altid fungeret som dametaske, da jeg ikke gider at slæbe to tasker med mig. Det betyder så, at mobil, kalender, lipgloss, pung, nøgler og andre ikke-baby-ting fylder en del i tasken. Måske også i din?

Taskebillede
Indhold i dametaske. Billedet er snuppet fra nettet.

Kom ud af pusletasken NU

Jeg glæder mig vildt til at modtage dit billede af indholdet i din pusletaske. Send det straks til anette@babybusiness.dk!

Billeder fra læserne
Sådan! Katrine var den første, der sendte mig et billede. Så nu er der intet, der kan holde dig tilbage. Sæt i gang og send dit billede!

Katrines pusletaske – til baby på 3 måneder
Katrines pusletaske
Det ser ud til, at der er en ekstra ble, vådservietter, et sæt tøj til baby, legetøj – går også ud fra, det blå plastic armbånd udgør legetøj :-), en rulle plasticposer til beskidte bleer, tegnebog, mobil, en læbe-ting (tror jeg), en stofble/et viskestykke mm.

Tak Katrine, fordi vi måtte kigge i din pusletaske!

Rikkes pusletaske – til barn på 14 måneder
Rikke skriver, at hun udover indholdet på billedet næsten altid har sit kamera med i pusletasken – men det var af gode grunde ikke muligt at få med på billedet…

Pusletaske barn 14 måneder

Tak Rikke, dejligt at få et indblik i, hvad der er godt at tage med til et større barn.

Signes pusletaske – til barn på 4 måneder
Signe har været så venlig også at liste indholdet i hendes pusletaske, når hun drager ud med baby på 4 måneder.

Pusletaske til barn på 4 måneder

Stofble, bleer, vådservietter, plastikposer, skifteunderlag, solcreme, solhat, skiftetøj, bæresele, babyalarm, sutteflaske, brik med modermælkserstatning, saks, sut, bidering , yndlingsblomst, pung, nøgler, mobiltelefon og solbriller.

Tak Signe, super lige at blive mindet om, at der selvfølgelig er sæsonforskelle på indholdet. Primært mht. solcreme, solhat – og morens (eller babys?!) solbriller.

Emanuel viser frem
Emanuels mor forsøger virkelig at lægge indholdet i pusletasken pænt på gulvet, for at fotografere. Men Emanuel på 1 år har helt andre planer med alle tingene, der da ikke bare skal ligge pænt og nydeligt på gulvet!

Emanuel er begejstret for tømning af pusletaske!

Emanuels mor skriver om indholdet i pusletasken:

Vådservietter – også meget velegnet som underholdning, “Se Moaaar – der er mange flere i pakken”
Hagesmækkkkker absolut must, når man KUN vil spise selv
Skiftetøj
Suttesnor – mor har lært af erfaring (tips til en sjov leg for 1-årige!), at det er vældig sjauuuv at kaste sutten ud over kanten på klapvognen og mor er rigtig sød til hele tiden at samle den op – super sjov leg indtil mor indførte suttesnore, men giv mig et par dage, så skal jeg nok få lært at få den åbnet!
Sommerhat
Bleer

Emanuel synes, at vådservietter er et hit!

Der er bestemt tyndet ud i sagerne – for et par måneder siden, havde det taget flere dage at få listet alt indholdet op.

Hilsen fra Emanuel & hans mor

Emanuel i topform!

Her fra skal lyde et stort tak til Emanuel og hans mor (godt kæmpet mor!), for fremvisning af pusletaskeindhold. Åh ja, pakker med vådservietter er et hit blandt børn. Fantastisk, som man bare kan fortsætte med at hive servietter ud – og få dem til at fylde meget mere!

Hvor er det hyggeligt at se Emanuels små solbrune hænder. Han ligner bare en superkæk dreng, der elsker at være ude i en sandkasse!

Naomi pakker pusletasken
Namoi har været sød at sende dette billede af pusletaskes indhold til 4 måneder gammel baby.

Naomis pusletaske

Maries pusletaske
Marie skriver ikke lige, hvor gammelt hendes datter er. Døm selv ud fra tøjstørrelsen.

Maries pusletaske

Marie skriver:

“Min pusletaske er proppet til randen. Alligevel er der altid lige plads til en ble mere, en rangle eller en sutteflaske med koldt vand til varme dage.

På billedet ser man tasken med tilhørende pusleunderlag, engangsskifteunderlag, to rangler, baby alarm (kun den ene af parret, for den anden lå ude i barnevognen hos en sovende Johanne), batterier til babyalarm, to slags plastikposer (en lille til stofbleer, en større til tøj osv), sommerhat, bukser, sokker og body, sutteflaske, skumvaskeklude, bomuldsvaskeklude og vådservietter, stofbomuldsble og blebukser, rispapir til bleen og engangsbleer for en sikkerheds skyld. Og så alkogel til når der er langt til en håndvask. Ikke mærkeligt at den er halvtung engang imellem.”

Line pakker til Luca
Line har sendt dette charmerende billede af sønnen Luca sammen med et billede af, hvad de tager med i pusletasken, når de skal ud ad døren.

Indhold fra Lucas pusletaske

Line skriver:

Jeg har følgende ting med når Luca og jeg skal ud af døren:

Pusleunderlag + stofbleer
Bleer, vådservietter samt platicposer til brugte bleer
Stofble til amning
Ekstra body
Solhat
Hue
Sutteflaske med kogt vand
Ekstra sut
Box til sut når den ikke bruges
Babyalarm med temperaturmåler
Legetøj
Buskort
Pung & Solbriller

Søde Luca
Søde Luca på 3 måneder

Tak for fine billeder Line!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *