På ferie med baby: Din pakkeliste til pusletasken

Jeg spurgte berejste mødre på BabyBusiness facebookgruppe, om ikke de var behjælpelige med at lave en pakkelisten til pusletasken, når der står ferie på programmet. Det var de! Her får du input til pusletasken indhold hvad enten du rejser til vands, til lands eller i luften! Du er meget velkommen til at kommentere og supplere i kommentarfeltet!


3-i-1 pusletaske fra PacaPod med separate små tasker, så det er let at holde orden (og bleer adskilt fra mad!)

På rejse med baby – ting du ikke vil undvære i din pusletaske
Neden for har jeg “copy paste” de input, som BabyBusiness læsere kom med på facebookgruppen. Takker for jeres gode råd!

Mie
Nappy sacks, gl dags stofbleer og gode vådservietter! Ting man slet ikke kan undvære i en pusletaske.

Anette N.
Anette Nielsen ?”Engangs”-skifteunderlag som sagtens kan bruges flere gange 🙂

Rikke B.
Legetøj (i rejsestørrelse), snacks, drikkevare og ekstra tøj til baby og ekstra trøje til mor (ret ubekvemt at sidde med opkast på trøjen).
PS. hvis man kan binde en snor i legetøj og sut kan de være ret praktisk, så man bare kan hive det op igen, når baby for 20 gang med stor fornøjelse kyler det ind under sædet foran.

Rikke M.
For ikke-ammere: Avents beholder med tre rum til modermælkserstatning. Så genial. Så kunne man lige måle op hjemmefra, og så var der klar til tre flasker. En termoflaske med vand er også et must.

Rikke B.
En dyne hvis man flyver … selvom man nok skal hoppe lidt paa tasken hvis man skal kunne få den til at være der.

Mira
Et must i vores pusletaske er rigtig mange stofbleer .. (hun gylper rigtig meget og i mange timer efter flaske) og hagesmækker ..

Tabitha
Stofble, ekstra tøj, legetøj, ekstra sut, liggeunderlag til bleskift, bleer, vådservietter, poser til brugte bleer. En frugtstang og lidt vand så man lige kan klare det hvis baby bliver lidt sulten/tørstig. Håndsprit, håndcreme og lipgloss til mor…

Rikke Louise
Vi har stofble, tøj, hagesmæk, sut, bleposer, vådservietter, håndsprit, solcreme, solhat og papirservietter. På rejser har vi også termometer og panodil med for en sikkerheds skyld…

Eva
Hvis jeg skulle nævne en ting som måske skiller sig lidt ud og som vi synes er meget praktisk, er det de der “sporks” fra “light my fire” serien. De fås i smarte farver i babystørrelse og så har man både ske og gaffel med på engang. Fås i friluftsbutikker…

Trine
Vi rejste på ferie med Philip første gang da han var 1½ år. Da han havde øreproblemer (var inden han fik dræn), gav vi ham børne næsespray 20 min unden vi fløj, og så havde vi juice med i de små “tilladt at have væske med i fly” flasker (få…es i matas), så han også kunne drikke under start og landing og derved udligne trykket i ørerne, og der var ingen problemer med ondt i ørerne. Så havde vi nogle små pakker med, f.eks. små pixie bøger, en lille bil m.m var sjovt både at pakke ud og lege med bagefter. Og prikken over i´et var vores lille dvd-skærm med yndlingsfilm på = alt i alt en stor succes at flyve første gang :O)

Louise
En Ipad med gode film downloaded på – og den bedste app vi har til Ipad’en pt er “soundtouch” – en genial interaktiv pegebog med dyrelyde og meget mere…kan underholde en 1½ årig i laaaang tid!

Tusind tak for tips! Og som skrevet – fyld endelig mere på listen via kommentarfeltet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *