Trine Hedegaard – gravidyoga-lærer

Trine er certificeret yoga- & meditationslærer internationalt, med speciale i yoga for kvinder herunder fertilitetsyoga, gravidyoga og efterfødselsyoga.
Hun bor med sin mand og 2 børn i København, hvor hun har yogastudiet Yogini.

Trines interesse for gravidyoga startede, da hun blev gravid med sit første barn. Hun var lykkelig for at være gravid, men utryg ved tanken om at skulle føde – og her fandt hun ro og styrke i yogaen, som hun havde dyrket flere år forinden. Effekten var tydelig. Både under graviditeten og ikke mindst under fødslen.

I dag har Trine adskillige uddannelser indenfor Yoga for kvinder, Fertilitet, Graviditet og Efterfødsel bag sig fra både New York, LA og London. Som den første og eneste dansker er hun Registered Pregnancy Yoga Teacher Trainer hos Yoga Alliance med tilladelse til at uddanne Gravidyogalærere efter international standard. Dette gør hun sammen med et dygtigt lærerteam på Yoginis Gravidyogalærer-uddannelse. Indenfor graviditet og fødsel er Trine bla. uddannet hos fødselslæge Michel Odent samt fødselspionér Anna Verwaal, der er specialiseret i prenatal psykologi.

Trine har bl.a. udgivet yoga-DVD’erne: ‘Gravidyoga: En fysisk og mental forberedels til fødslen’ samt ‘Efterfødselsyoga – kom i form efter fødslen’ på dansk, svensk, norsk og engelsk.

Her finder du indhold fra Trine Hedegaard på BabyForBegyndere

Bøger:
Yoga for 2 – e-bog med gravidyogaøvelser.

Yoga-programmer:
Et gravidyogaprogram til dig og barnet i din mave
Stræk dig til velvære – 6 nemme efterfødsels-yogaøvelser + en bonus knibeøvelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *