Pilates Cph: Kom i form efter fødslen med pilates

Artiklen er skrevet af Gitte og Camilla fra Pilates Cph:
Gitte er mor til Alfred på halvandet og bor i København med sin kæreste. Gitte er afspændingspædagog udover pilatesinstruktør.

Camilla er gift og har Eleanor på fem et halvt og Svale på 15 mdr. Hun bor på Østerbro og er fysioterapeut udover pilatesinstruktør.

Du kan træne efterfødselspilates hos Pilates Cph.

Svært ved at komme tilbage i de stramme jeans efter fødslen?
Pilates giver gode resultater på kort tid, og bringer hurtigt og effektivt din krop tilbage i samme form, som før du blev gravid.

At blive mor er en stor omvæltning, og det kan til tider virke som en overvældende opgave at få hverdagen til at glide med en lille ny. Når den første og mest kaotiske tid er ved at være overstået, og livet igen får en rytme, er det tid til at finde tilbage til dig selv, og komme i gang med at genoptræne kroppen.

Og hvor starter du så?

Mavemuskler
Graviditet og fødsel har været hårde ved både mavemuskler og bækkenbund, og i den kommende periode er det skuldre og nakke, der står for tur, når der skal ammes og bæres både baby og pusletaske. Kort sagt, det er tid til at komme i gang med træningen, og når tiden er knap, er det vigtig at vælge den helt rigtige træning.

Klassisk pilates sætter ind, hvor du har allermest brug for det, genoptræner dig i et logisk system indefra og ud.

Powerhouse
Den originale pilatesmetode tager udgangspunkt i dit ’power house’, bækkenbunden, og de støttende mave og rygmuskler. Når du har fat i de dybeste muskellag, fortsætter træningen og opbygningen af resten af kroppen til ydre mave- og rygmuskler, balder, lår, skuldre og arme.

Et stærkt power house tager få måneder at opnå med den rette træning og instruktion, og du avancerer hurtigt til pilates beginner-niveau. Herefter følger intermediate og advanced niveauer. Pilates har fået mange kvinder tilbage i god form efter fødslen, og der findes næppe en bedre måde at få sin form tilbage på.

Men vær opmærksom: Der findes et hav af mere eller mindre seriøse instruktører, så tjek at dit pilatesstudie har et veluddannet personale, så du ikke får skader som følge af din træning.

5 øvelser for maven:

I København kan du kan træne efter fødslen hos Pilates CPH
Der er løbende efterfødselshold hos Pilates Cph.
Læs mere her hos Pilatescph.dk

Fakta Power Pilates
Organisationen Power Pilates blev grundlagt i 1989 i New York, for at bevare integriteten og sikre kvaliteten i den oprindelige metode. Power Pilates kaldes også ’the Harvard of pilates education’

Det får du med power pilates:
Stærk, tonet krop
Større udholdenhed
Energi og overskud
Bedre helbred

Læs mere hos Pilatescph.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *