Det afgørende første år – eksklusivt boguddrag

Det afgørende første år

– hvad babyer har brug for at deres forældre ved

Bogen giver forældre en forklaring på, hvorfor det første år er så vigtig og hvorfor barnet agerer, som det gør. I bogen findes korte uddrag fra forskerartikler, der kan give travle forældre et hurtigt indblik i videnskaben om deres baby.

Leach fokuser specielt på, hvordan det at berolige sin baby og holde ham tilfreds og fornøjet, kan lede til den optimale udvikling af krop og hjerne.

”Det er ikke gråd, der er dårlig for babyer – men det ikke at få svar fra sine forældre. Forskning med flere tusind babyer viser, at det vigtigste for deres udvikling er at have forældre, der ikke kun er varme, kærlige og alt det der, men forældre der reagerer” siger Penelope Leach.

Om forfatteren
Penelope Leach (f. 1937) er en britisk psykolog, der har skrevet mange bøger om opdragelse og forældreroller fra et børneudviklingsperspektiv.
[issuu width=570 height=400 embedBackground=%23ffffff shareMenuEnabled=false showHtmlLink=false printButtonEnabled=false shareButtonEnabled=false searchButtonEnabled=false backgroundColor=%23222222 documentId=120824124343-48420713a2fa4e27ae4c681917ead706 name=det_afgoerende_foerste_aar username=blogbusiness tag=baby unit=px v=2]

Læs et ekslusivt uddrag af bogen hér

For travl til forskning
Det afgørende første år er ikke en manual om “ hvordan” lige som Vores første barn – det et en “hvorfor” bog. Forældre har som regel ikke tid til at følge med i forskning om børns udvikling, da forskningsartikler kan være overvældende at skulle finde hoved og hale i med en grædende baby på armen.

Derfor har Leach samlet uddrag fra flere års forskning i børns udvikling i Det Afgørende første år, og gjort det overskueligt for nybagte forældre. På den måde kan forældre let få indblik i forskningen om babyer og derved sikre sig, at de ved, hvad deres baby har brug for de ved.

Bogen koster 314 kr. hos Saxo.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *