Babykalenderen uge 4

Uge 4

Barnets balancecenter har godt af en vuggetur. Inde i maven vuggede barnet hele tiden, og derfor giver vuggeture en dejlig tryg følelse og har en beroligende virkning. Men husk at støtte nakken!

Synet
De første måneder er barnet meget nærsynet og ser primært simple mønstre, omrids, ting i bevægelse og øjne. ”Ammeafstanden” er også den, hvor jeres barn bedst kan se jer. Udover selvfølgelig at smile, snakke og synge med ansigtet tæt på barnets, kan I stimulere barnets syn ved f.eks. at hænge en uro op over puslebordet. I kan udmærket selv lave den af papir og små genstande i forskellige klare og skinnende farver. Den vil være til stor glæde i mange måneder fremover.

Se Babykalenderen uge 3 eller Babykalenderen uge 5.

Søvnen
I begynder måske at drømme om, at jeres baby finder ind i en eller anden mere stabil og forudsigelig søvnrytme nu. Men det er de færreste børn, der sover igennem eller bare er nogenlunde ”rytmiske” på dette tidspunkt, og det er alt for tidligt at begynde at styre det bevidst. Hold ud!

Alle tekster er fra ”Babykalenderen – det første år uge for uge” venligst udlånt af Forlaget Mondo.

Babykalenderen er fuld af viden og fantastiske råd til de nye forældre, samt en masse inspiration til lege og træning med baby. Den kan fås hos SAXO.com til 218 kr.

I bogen kan du i denne uge også læse om:
Spilledåse
Neglene
Pleje af barnets hud
… med mere

Få et hurtigt overblik her over alt det bogen rummer og læs hvad mange mødre skriver om den. Eller køb bogen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *