Babykalenderen uge 16

Uge 16

Prøv at holde jeres barn i stående stilling. Det støtter nu på underlaget og vil prøve at sætte af med benene. Nu er der nemlig ved at ske et samarbejde mellem over- og underkrop. Jeres barn vil meget gerne stå op, og for at styrke denne koordination er det godt at gøre det flere gange dagligt. Det giver også en god kontakt mellem jer og jeres barn.

Fuldt syn
I 4-6 måneders alderen forsvinder barnets nær­synethed helt, og han/hun vil kunne fokusere normalt på alt omkring sig.

Se Babykalenderen uge 14 eller Babykalenderen uge 17.

Tid uden sut
Det er helt naturligt, hvis jeres barn bruger sut, men det er vigtigt, at han/hun også har rigelig vågentid uden ”prop” i. Munden skal være fri til at lave lyde og til at putte alle mulige andre ting ind i. Det er nu, at jeres barn begynder at pludre og råbe mere varieret. Råbene kan af og til næsten forskrække barnet selv.

Alle tekster er fra ”Babykalenderen – det første år uge for uge” venligst udlånt af Forlaget Mondo. Kalender til barnets første år

Babykalenderen er fuld af viden og fantastiske råd til de nye forældre, samt en masse inspiration til lege og træning med baby. Den kan fås hos SAXO.com til 218 kr.

De tekster du får her er kun et udvalg af hvad bogen rummer af tekster hver uge. Få et hurtigt overblik her over alt det bogen rummer og læs hvad mange mødre skriver om den. Eller køb bogen her nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *