Babykalenderen uge 13

Uge 13

Barnet har opdaget sine hænder og kan nu åbne og lukke dem og skal til at lære at gribe bevidst om legetøj og andre ting. I kan forsøge at få barnet til at gribe ved at stryge legetøjet mod dets håndryg og håndflade. Denne berøring af hænderne vil stimulere barnets brug af håndbevægelser.

Hænderne skal i øvrigt, lige som alt andet ind i mun­den – gerne begge hænder samtidigt.

Se Babykalenderen uge 12 eller Babykalenderen uge 14.

Hjernegymnastik
På puslebordet kan du nogen gange føre barnets højre hånd over at røre ved venstre fod – og omvendt. Krydsbevægelserne styrker hjernebjælken og dermed kontakten mellem hjernehalvdelene. Udviklingen af hjernebjælken varer mange år endnu, og er central for evnen til at lære.

Alle tekster er fra ”Babykalenderen – det første år uge for uge” venligst udlånt af Forlaget Mondo. Kalender til barnets første år

Babykalenderen er fuld af viden og fantastiske råd til de nye forældre, samt en masse inspiration til lege og træning med baby. Den kan fås hos SAXO.com til 218 kr.

De tekster du får her er kun et udvalg af hvad bogen rummer af tekster hver uge. Få et hurtigt overblik her over alt det bogen rummer og læs hvad mange mødre skriver om den. Eller køb bogen her nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *