Babykalenderen uge 12

Uge 12

Barnets nærsynethed aftager i 3 måneders alderen. Jeres barn kan fastholde øjenkontakten med jer i længere tid, og I vil opleve at blive genkendt på lang afstand. Synet stimuleres hele tiden, når øjnene følger ting og mennesker, og når I går gennem stuen, vil jeres søn eller datter nu prøve at følge jer hele vejen. Jeres barn vil også begynde at få virkelig glæde af ting, der hænger over hovedet, f.eks. i kravlegården. Det har fortsat ikke kontrol over sine arme og hænder, men synes, det er sjovt at ramme tingene og se dem gynge frem og tilbage. Skift evt. tingene i kravlegården ud med nogle nye i forskellige klare farver.

Se Babykalenderen uge 12 eller Babykalenderen uge 13.

Dårlige produkter
Som tidligere nævnt er der ikke nogen garanti for, at et produkt er godt, sikkert eller sundt, selvom I kan købe det i en god og velassorteret børneforretning. I uge 11 blev problemet med suttekæder berørt, og der er masser af senge, stole og autostole på markedet, der har fået meget dårlige karakterer i sikkerhedstests. Der er babymad tilsat sukker. Husk jeres sunde skepsis.

Alle tekster er fra ”Babykalenderen – det første år uge for uge” venligst udlånt af Forlaget Mondo. Kalender til barnets første år

Babykalenderen er fuld af viden og fantastiske råd til de nye forældre, samt en masse inspiration til lege og træning med baby. Den kan fås hos SAXO.com til 218 kr.

De tekster du får her er kun et udvalg af hvad bogen rummer af tekster hver uge. Få et hurtigt overblik her over alt det bogen rummer og læs hvad mange mødre skriver om den. Eller køb bogen her nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *